Navigációs útvonal

Regisztráció (1/2)

Amennyiben még nem regisztrált az oldalon, a Regisztráció link segítségével megnyithatja a regisztrációs képernyőt.
Bejelentkező képernyő
A megnyíló ablakban töltse ki a mezőket. A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.
Regisztrációs felület
Az e-mail mezőben olyan személyes email címet adjon meg, amely a közvetlen kommunikációt lehetővé teszi. Egy e-mail cím csak egyszer, egy személynél regisztrálható. Ha már regisztrált e-mail cím kerül megadásra, a rendszer jelzi a hibát és a bejelentkező ablakra ugrik.

Az ablak alján található a Szolgáltatási Feltételek rész, amelyen belül a https://fgsz.hu/hu-hu/adatvedelmi-tajekoztato linkkel elérheti az FGSZ Zrt. aktuális Adatvédelmi tájékoztatóját. Ha elolvasta és egyetért a feltételekkel, akkor pipálja ki a jelölő négyzetet.
Regisztrációs felület
Végül annak igazolásaként, hogy Ön valós személy, kérjük írja be a biztonsági kódot (captcha kód), majd kattintson a Regisztráció gombra.

A rendszer automatikusan küld egy tájékoztató e-mailt a regisztrációról, amely tartalmazza az aktiváló linket. A linkre kattintva a regisztráció aktiválásra kerül és Ön beléphet az eLearning rendszerbe.

Amennyiben nem tölti ki az összes kötelező mezőt, vagy nem megfelelő formátumú adatot adott meg, akkor vissza navigálja Önt a rendszer a regisztrációs felületre, ahol a hibá(k)ról piros színű figyelmeztető üzenete(ke)t talál.
A regisztrációs adatok javítása, vagy pótlása.
A captcha kód csak egyszer érvényes, az adatok javításakor a captcha kódot ismét meg kell adni.